Legfőbb funkciók

A STANDARD csomag egy BASIC csomagból és a továbbfejlesztett menedzsment jelentési funkciókból, egy foglalási rendszerből, egy hitelszámlából és egy reszponzív weboldalból áll. Így alkalmas a már meglévő és az indulő fitneszközponthoz is, amelyek fejlődni kívánnak.

blacklist

Tagkártyák

Minden tagnak

Annak érdekében, hogy nyomon követhesse, kik a tagok. Az tagkezelő lehetővé teszi, hogy tagsági kártyákat regisztráljon, amelyekre fel lehet tölteni a bérleteket. Egy áttenkintő táblázat lehetővé teszi a tagok keresését név vagy bérlet érvényessége alapján.

blacklist

Napi biztonsági mentések

Bármilyen hiba esetén visszaállítjuk Önnek.

Az Ön adatai biztonságban vannak. 14 naponkénti biztonsági mentések fognak az Ön rendelkezésére állni. Hiba esetén könnyen és elegánsan visszaállíthatja a legutólsó mentést.

blacklist

Časové/Vstupové permanentky

Időhöz kötött bérlet

Havi, háromhavi, éves vagy VIP éves tagság? Esetleg egyik havibérlet tollaslabdrára, másik meg fitnesszre? Nem gond! A bérletek tetszőlegesen kombinálhatóak.

blacklist

Časové/Vstupové permanentky

Helyhez kötött bérlet

Egyformán kombinálható időhöz vagy helyhez kötött bérletek a különböző termekbe. Például 9+1 belépés ingyen CrossFit-re és havi bérlet fitnesszre.

blacklist

Vstup pre neregistrovaných

Vstup pre neregistrovaných

Výnos zo vstupov na neregistrovaných návštevníkoch bývajú neraz vyššie ako tie na členoch. Umožnite vstup a nákup produktov aj bez nutnosti registrácie.

blacklist

A belépések, a raktár, az átutalások és az eladások naplója ...

Naplók

Minden rögzítésre kerül, nem kell aggódnia a rendszerben dolgozó alkalmazottak kétes cselekedetei miatt. Minden áru eladása, raktározása áttekinthető táblázatban látható az eladó és a vásárló adataival együtt. A rendszerbe való bejelentkezés, a tagok regisztrációja vagy akár annak meghosszabbítása is rögzítésre kerül.

blacklist

Raktárgazdálkodás

Raktárgazdálkodás

A raktárkezelés segít a termékkategorizálásban és a leltárkészítésben. A készletek raktározása csak két kattintás, új terméket hozzáadása szintén! A raktármenedzsment egy elegáns, gyors és intuitív környezet, amely lehetővé teszi az eladási üzletág kezelését.

blacklist

Predaj produktov

Termékeladások

A termékek hosszú ideig nem raktározhatóak. Az alkalmazottak közvetlenül az ügyfelek látogatásaikor értékesíthetik a termékeket! A termékek értékesítése nagyszerű kezdet a nyereségének bővítésére, köszönhetően a marzs követésének, hogy mindig tudja, hogy mennyit keresett.

blacklist

Analýza predajov

Üzleti intelligencia

Az üzleti intelligencia / statisztika modul jelentései segítenek jobban megérteni az ügyfelek viselkedését a központban. Lesz áttekintése arról, hogy mikor és mit vásárolnak. Mikor töltik el legtöbb időt a fitneszközpontban, hogyan lehet optimalizálni a fitneszközpont személyzetének jelenlétét. Kik a TOP tagok, és mely termékek eladásai a legjobbak. A generált email jelentések áttekintést nyújtanak a napi bevételeiről közvetlenül zárás után.

blacklist

Evidencia trénerov a tréningov

Edzők kezelése

Számos ügyfél újonc az edzésekben, ezért az edzők néha a fitnessközpontok reklámarcai. Ahhoz, hogy a „reklámarcod” az Ön távolléte idején is ellenőrizhető legyen, van egy edzői jelentés. Ezzel a funkcióval Ön áttekintést kaphat arról, hogy ki, mikor és mennyi ideig foglalkozott az ügyféllel. Magától értetődő az egyes edzők jövedelmezőségének kiszámítása, bevételeik kezelése és a fitneszközpont tevékenységeinek áttekintése.

blacklist

Előlegszámla - hitel

Előlegszámla - hitel

Ha a hitelkártyás fizetés kényelmét kívánja ügyfeleinek biztosítani, de nem szeretne a bankoknak a POS-terminálokért nagy összegeket fizetni, akkor itt a hitelszámla. Az ügyfél kártyájára krediteket tölthet fel, amivel aztán fizethetnek belépéskor, a termékekért és az edzésekért. Nincs tranzakciós díj.

blacklist

Rezervačný systém - skupinové cvičenia

Foglalási rendszer

A STANDARD csomag nagyszerű kétnaptáras foglalási rendszere lehetővé teszi, hogy csoportos gyakorlatokat szervezzen vagy termeket foglaljon adott időpontra. A foglalási rendszer tartalmazza a beugrósok regisztrációjának és a STORNO díjak kezelésének lehetőségét is azok számára, akik nem vettek részt a gyakorlatokon. Természetesen elérhetőek az SMS és email értesítések - vagy a SMART emlékeztetők mobilra.

blacklist

Rendszeres frissítések

Rendszeres frissítések

A PREMIUM csomag megérdemli a prémium támogatást. Mindig elérhető lesz Önnek a Tvoje.Fitness rendszer legújabb verziója, amelyet folyamatosan fejlesztünk újdonságokkal a fitneszközpontokkal - vagyis Önnel - együttműködve. Ha van ötlete egy olyan funkcióra, amely mások számára is előnyös lenne, akkor ingyenesen beépítjük Önnek.

blacklist

Viac súčasných permanentiek

Több átadás, több lehetőség

Több szolgáltatást nyújthat. A crossfit zónát elválaszthatja a fitnesztől

blacklist

Evidencia šatní/skriniek

Nincs több káosz a kulcsokban

Káosz a szekrény kulcsokban és a zárakban? Nincs több! A nyilvántartásoknak köszönhetően mindig tudja, hogy mi az ügyfél milyen szekrény

Valami hiányzik?

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy tanácsot adhassunk a csomag testreszabásában.

Kontakt
Ez Önnek nem sok erőfeszítésébe kerül?

Nézze meg a PREMIUM csomagot, amely fejlett funkciókkal rendelkezik a kis- és közepes méretű fitneszközpontok vezetéséhez.

Balík PREMIUM

A szoftver további csomagjai CLUBERIO

BASIC PREMIUM