Legfőbb funkciók

A BASIC csomag a START funkcióit és további bővített funkciókat tartalmaz, amelyekre a vállalkozónak szükségük van a nyereségük növeléséhez. Magában foglalja a raktárkezelést és a termékértékesítést.

blacklist

Tagkártyák

Minden tagnak

Annak érdekében, hogy nyomon követhesse, kik a tagok. Az tagkezelő lehetővé teszi, hogy tagsági kártyákat regisztráljon, amelyekre fel lehet tölteni a bérleteket. Egy áttenkintő táblázat lehetővé teszi a tagok keresését név vagy bérlet érvényessége alapján.

blacklist

Napi biztonsági mentések

Bármilyen hiba esetén visszaállítjuk Önnek.

Az Ön adatai biztonságban vannak. 14 naponkénti biztonsági mentések fognak az Ön rendelkezésére állni. Hiba esetén könnyen és elegánsan visszaállíthatja a legutólsó mentést.

blacklist

Časové/Vstupové permanentky

Időhöz kötött bérlet

Havi, háromhavi, éves vagy VIP éves tagság? Esetleg egyik havibérlet tollaslabdrára, másik meg fitnesszre? Nem gond! A bérletek tetszőlegesen kombinálhatóak.

blacklist

Časové/Vstupové permanentky

Helyhez kötött bérlet

Egyformán kombinálható időhöz vagy helyhez kötött bérletek a különböző termekbe. Például 9+1 belépés ingyen CrossFit-re és havi bérlet fitnesszre.

blacklist

Vstup pre neregistrovaných

Vstup pre neregistrovaných

Výnos zo vstupov na neregistrovaných návštevníkoch bývajú neraz vyššie ako tie na členoch. Umožnite vstup a nákup produktov aj bez nutnosti registrácie.

blacklist

A belépések, a raktár, az átutalások és az eladások naplója ...

Naplók

Minden rögzítésre kerül, nem kell aggódnia a rendszerben dolgozó alkalmazottak kétes cselekedetei miatt. Minden áru eladása, raktározása áttekinthető táblázatban látható az eladó és a vásárló adataival együtt. A rendszerbe való bejelentkezés, a tagok regisztrációja vagy akár annak meghosszabbítása is rögzítésre kerül.

blacklist

Raktárgazdálkodás

Raktárgazdálkodás

A raktárkezelés segít a termékkategorizálásban és a leltárkészítésben. A készletek raktározása csak két kattintás, új terméket hozzáadása szintén! A raktármenedzsment egy elegáns, gyors és intuitív környezet, amely lehetővé teszi az eladási üzletág kezelését.

blacklist

Predaj produktov

Termékeladások

A termékek hosszú ideig nem raktározhatóak. Az alkalmazottak közvetlenül az ügyfelek látogatásaikor értékesíthetik a termékeket! A termékek értékesítése nagyszerű kezdet a nyereségének bővítésére, köszönhetően a marzs követésének, hogy mindig tudja, hogy mennyit keresett.

blacklist

Evidencia šatní/skriniek

Nincs több káosz a kulcsokban

Káosz a szekrény kulcsokban és a zárakban? Nincs több! A nyilvántartásoknak köszönhetően mindig tudja, hogy mi az ügyfél milyen szekrény

Valami hiányzik?

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy tanácsot adhassunk a csomag testreszabásában.

Kontakt
Ez Önnek nem sok erőfeszítésébe kerül?

Nézze meg a STANDARD csomagot, ami kibővített funkciókat tartalmaz kis és közepes fitnesszcentrumok számára.

Balík STANDARD

A szoftver további csomagjai CLUBERIO

START STANDARD