Legfőbb funkciók

A BASIC csomag a START funkcióit és további bővített funkciókat tartalmaz, amelyekre a vállalkozónak szükségük van a nyereségük növeléséhez. Magában foglalja a raktárkezelést és a termékértékesítést.

blacklist

Tagkártyák

Minden tagnak

Annak érdekében, hogy nyomon követhesse, kik a tagok. Az tagkezelő lehetővé teszi, hogy tagsági kártyákat regisztráljon, amelyekre fel lehet tölteni a bérleteket. Egy áttenkintő táblázat lehetővé teszi a tagok keresését név vagy bérlet érvényessége alapján.

blacklist

Časové/Vstupové permanentky

Időhöz kötött bérlet

Havi, háromhavi, éves vagy VIP éves tagság? Esetleg egyik havibérlet tollaslabdrára, másik meg fitnesszre? Nem gond! A bérletek tetszőlegesen kombinálhatóak.

blacklist

Časové/Vstupové permanentky

Helyhez kötött bérlet

Egyformán kombinálható időhöz vagy helyhez kötött bérletek a különböző termekbe. Például 9+1 belépés ingyen CrossFit-re és havi bérlet fitnesszre.

blacklist

Vstup pre neregistrovaných

Vstup pre neregistrovaných

Výnos zo vstupov na neregistrovaných návštevníkoch bývajú neraz vyššie ako tie na členoch. Umožnite vstup a nákup produktov aj bez nutnosti registrácie.

blacklist

A belépések, a raktár, az átutalások és az eladások naplója ...

Naplók

Minden rögzítésre kerül, nem kell aggódnia a rendszerben dolgozó alkalmazottak kétes cselekedetei miatt. Minden áru eladása, raktározása áttekinthető táblázatban látható az eladó és a vásárló adataival együtt. A rendszerbe való bejelentkezés, a tagok regisztrációja vagy akár annak meghosszabbítása is rögzítésre kerül.

blacklist

Raktárgazdálkodás

Raktárgazdálkodás

A raktárkezelés segít a termékkategorizálásban és a leltárkészítésben. A készletek raktározása csak két kattintás, új terméket hozzáadása szintén! A raktármenedzsment egy elegáns, gyors és intuitív környezet, amely lehetővé teszi az eladási üzletág kezelését.

blacklist

Predaj produktov

Termékeladások

A termékek hosszú ideig nem raktározhatóak. Az alkalmazottak közvetlenül az ügyfelek látogatásaikor értékesíthetik a termékeket! A termékek értékesítése nagyszerű kezdet a nyereségének bővítésére, köszönhetően a marzs követésének, hogy mindig tudja, hogy mennyit keresett.

blacklist

Evidencia šatní/skriniek

Nincs több káosz a kulcsokban

Káosz a szekrény kulcsokban és a zárakban? Nincs több! A nyilvántartásoknak köszönhetően mindig tudja, hogy mi az ügyfél milyen szekrény

Valami hiányzik?

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy tanácsot adhassunk a csomag testreszabásában.

Kontakt
Ez Önnek nem sok erőfeszítésébe kerül?

Nézze meg a STANDARD csomagot, ami kibővített funkciókat tartalmaz kis és közepes fitnesszcentrumok számára.

Balík STANDARD

A szoftver további csomagjai CLUBERIO

START STANDARD