Hardver

Természetesen van csatlakozás harmadik féltől származó eszközökhöz. Ha már van forgószék, szekrények vagy parkoló rámpák. Ezek csatlakoztathatók a CLUBERIO rendszerhez és a tagsági kártyákhoz.

blacklist

eKasa pokladna

Integrált a rendszerben, egy kattintás

Az eKasa rendszermegoldásunkat a Pénzügyi Igazgatóság tanúsítja. Csak egy kattintással regisztrálja a dokumentumot online. Napi és havi jelentések szintén elérhetők

blacklist

Členské karty

A forgalom testreszabása

Chip és Chipless. A konzultációt követően kiválasztjuk a megfelelő típusú kártyákat. Ezután kinyomtatjuk őket a logójával, hozzáadunk vonalkódot vagy egy tag fényképét.

blacklist

Štýlovy PC

A recepció kitűnő lesz

Egy nagy teljesítményű számítógép segít gyorsan működtetni tagjait. A recepciószemélyzet örömmel fog dolgozni az érintőképernyővel, mint a leginkább luxusközpontokban.

blacklist

Členské parkovanie

Mi lenne egy VIP parkolóval a prémium tagok számára?

Nem parkolóhelyen történő parkolás vége a parkolóban. A tagsági kártyához történő kapcsolódással meghatározhatja, ki fog parkolni a házában. van egy parkolási probléma. Van egy idő- vagy belépési engedélyed a parkoláshoz.

blacklist

Turnikety

A felügyelet nélküli művelet valóság

messages.hardware.turniket_desc

blacklist

Skrinky

tagsági hangjelző szekrények

Az innovatív megoldásnak köszönhetően a tagoknak érvényes tagsági kártyára van szükségük bérlettel, és a rendszer értékeli, hogy a szekrény kinyitja-e vagy sem.Az innovatív megoldásnak köszönhetően a tagoknak érvényes tagsági kártyára van szükségük bérlettel, és a rendszer értékeli, hogy a szekrény kinyitja-e vagy sem.

blacklist

Kiosk

Ne hagyja ki a profitot

Amint csoportos edzésed van, tagjai feliratkozhatnak a következőre, egyszerűen megérintve a kártyát a kioszkon.

blacklist

LCD obrazovky

A reklámszolgáltatók a nyereség

regisztráljon több LCD panelt, amelyek hirdetik a gyártó termékeit vagy a közösségi hálózatokat. Nyissa meg tagjait hírekkel.

A szoftver további csomagjai Tvoje.Fitness

START STANDARD