Klienti

Jednorazovo Mesačne START BASIC STANDARD PREMIUM
Tagkártyák ZADARMO ZADARMO
blacklist

Minden tagnak

Annak érdekében, hogy nyomon követhesse, kik a tagok. Az tagkezelő lehetővé teszi, hogy tagsági kártyákat regisztráljon, amelyekre fel lehet tölteni a bérleteket. Egy áttenkintő táblázat lehetővé teszi a tagok keresését név vagy bérlet érvényessége alapján.

Prečo si vybrať tento doplnok?

Členské karty sú vhodné pre centrum, ktoré chce dať svojím klientom vyšší šandard. V prípade čipových kariet sa tieto dajú následne použiť na prechod turniketom, šatníkové skrinky a pod.

Časové/Vstupové permanentky ZADARMO ZADARMO
blacklist

Időhöz kötött bérlet

Havi, háromhavi, éves vagy VIP éves tagság? Esetleg egyik havibérlet tollaslabdrára, másik meg fitnesszre? Nem gond! A bérletek tetszőlegesen kombinálhatóak.

blacklist

Helyhez kötött bérlet

Egyformán kombinálható időhöz vagy helyhez kötött bérletek a különböző termekbe. Például 9+1 belépés ingyen CrossFit-re és havi bérlet fitnesszre.

Vstup pre neregistrovaných €169 €9/mes. -
blacklist

Vstup pre neregistrovaných

Výnos zo vstupov na neregistrovaných návštevníkoch bývajú neraz vyššie ako tie na členoch. Umožnite vstup a nákup produktov aj bez nutnosti registrácie.

Prečo si vybrať tento doplnok?

Vďaka tomuto modulu môžete zarábať viac. Je určený pre každé centrum, ktoré chce do svojích štatistík rátať aj dáta od nečlenov.

Evidencia šatní/skriniek €38 €2/mes. -
blacklist

Nincs több káosz a kulcsokban

Káosz a szekrény kulcsokban és a zárakban? Nincs több! A nyilvántartásoknak köszönhetően mindig tudja, hogy mi az ügyfél milyen szekrény

Prečo si vybrať tento doplnok?

Válassza ezt a kiegészítőt, ha nyilvántartást szeretne vezetni a foglalások foglaltságáról

Viac súčasných permanentiek €119 €6/mes. - -
blacklist

Több átadás, több lehetőség

Több szolgáltatást nyújthat. A crossfit zónát elválaszthatja a fitnesztől

Prečo si vybrať tento doplnok?

Válassza ezt a kiegészítőt, ha több szolgáltatást szeretne nyújtani az ügyfeleknek

Előlegszámla - hitel €239 €12/mes. - -
blacklist

Előlegszámla - hitel

Ha a hitelkártyás fizetés kényelmét kívánja ügyfeleinek biztosítani, de nem szeretne a bankoknak a POS-terminálokért nagy összegeket fizetni, akkor itt a hitelszámla. Az ügyfél kártyájára krediteket tölthet fel, amivel aztán fizethetnek belépéskor, a termékekért és az edzésekért. Nincs tranzakciós díj.

Tagmodul €319 €16/mes. - - -
blacklist

Tagmodul

Minden tag otthonról vagy a recepción jelentkezhetnek be (a KIOSK modul használatával), ahol hasznos információkat találhatnak az aktuális eseményekről, a vásárlások történetéről, a bérletük érvényességéről és a múltbeli, valamint a közelgő csoportos edzés- vagy teremfoglalásokról.

Produkty

Jednorazovo Mesačne START BASIC STANDARD PREMIUM
Predaj produktov ZADARMO ZADARMO
blacklist

Termékeladások

A termékek hosszú ideig nem raktározhatóak. Az alkalmazottak közvetlenül az ügyfelek látogatásaikor értékesíthetik a termékeket! A termékek értékesítése nagyszerű kezdet a nyereségének bővítésére, köszönhetően a marzs követésének, hogy mindig tudja, hogy mennyit keresett.

Raktárgazdálkodás ZADARMO ZADARMO
blacklist

Raktárgazdálkodás

A raktárkezelés segít a termékkategorizálásban és a leltárkészítésben. A készletek raktározása csak két kattintás, új terméket hozzáadása szintén! A raktármenedzsment egy elegáns, gyors és intuitív környezet, amely lehetővé teszi az eladási üzletág kezelését.

Predaj permanentiek ZADARMO ZADARMO
messages.price.ekasa €169 €9/mes. - -
messages.price.onlinepayment €79 €4/mes. - - -
blacklist

Online fizetések

Adja meg az ügyfeleknek a lehetőségét, hogy online meghosszabbítsák igazolványukat. Az online fizetéseknek köszönhetően hitelkártyával, online átutalással vagy modern bitcoin-on keresztül vásárolhatnak hitelt. Kényelmesen a tagsági zónájukból.

Prečo si vybrať tento doplnok?

Sokan inkább az internetes fizetéseket részesítik előnyben ma. A naprakészség érdekében csak aktiválni kell ezt a bővítményt, és meg kell kezdeni a fizetések fogadását

Marketing

Jednorazovo Mesačne START BASIC STANDARD PREMIUM
SMS správy pri rezerváciach €39 €2/mes. - -
Integrácia Mailchimp €39 €2/mes. - - -
Integrácia Smartemailing €39 €2/mes. - - -
blacklist

Marketing modul

A marketing modul segítségével e-mail és SMS értesítéseket küldhet minden tagnak. A születésnapi / névnapi üdvözletek segítségével jó kapcsolatban maradhat az ügyféllel. A belépők és a különleges események kedvezményeit egyetlen kattintással bejelentheti.

Ecomail €39 €2/mes. - - -

Tréneri

Jednorazovo Mesačne START BASIC STANDARD PREMIUM
Evidencia trénerov a tréningov €159 €8/mes. - -
blacklist

Edzők kezelése

Számos ügyfél újonc az edzésekben, ezért az edzők néha a fitnessközpontok reklámarcai. Ahhoz, hogy a „reklámarcod” az Ön távolléte idején is ellenőrizhető legyen, van egy edzői jelentés. Ezzel a funkcióval Ön áttekintést kaphat arról, hogy ki, mikor és mennyi ideig foglalkozott az ügyféllel. Magától értetődő az egyes edzők jövedelmezőségének kiszámítása, bevételeik kezelése és a fitneszközpont tevékenységeinek áttekintése.

Edzőmodul €319 €16/mes. - - -
blacklist

Edzőmodul

Hagyja, hogy az edzők önállóan regisztrálják saját részvételüket. A mobilalkalmazással képesek lesznek rögzíteni érkezésüket, valamint hogy kivel mikor edzettek. Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy rákattint az ellenőrzésre és kiszámlázza az edzést. A KIOSK modul esetében az edzők rögzíthetik a tagsági kártyájukkal az érkezést vagy a távozást.

Business Inteligence

Jednorazovo Mesačne START BASIC STANDARD PREMIUM
Analýza predajov €159 €8/mes. - -
blacklist

Üzleti intelligencia

Az üzleti intelligencia / statisztika modul jelentései segítenek jobban megérteni az ügyfelek viselkedését a központban. Lesz áttekintése arról, hogy mikor és mit vásárolnak. Mikor töltik el legtöbb időt a fitneszközpontban, hogyan lehet optimalizálni a fitneszközpont személyzetének jelenlétét. Kik a TOP tagok, és mely termékek eladásai a legjobbak. A generált email jelentések áttekintést nyújtanak a napi bevételeiről közvetlenül zárás után.

Štatistika návštevnosti €159 €8/mes. - -
TOP návštevníci €159 €8/mes. - -
TOP produkty €159 €8/mes. - -
Denný report emailom €159 €8/mes. - -

Ostatné

Jednorazovo Mesačne START BASIC STANDARD PREMIUM
messages.price.extratraining €39 - - - - -
messages.price.backuprestore €69 - - - - -
messages.price.maintenence €39 - - - - -
A belépések, a raktár, az átutalások és az eladások naplója ... ZADARMO ZADARMO
blacklist

Naplók

Minden rögzítésre kerül, nem kell aggódnia a rendszerben dolgozó alkalmazottak kétes cselekedetei miatt. Minden áru eladása, raktározása áttekinthető táblázatban látható az eladó és a vásárló adataival együtt. A rendszerbe való bejelentkezés, a tagok regisztrációja vagy akár annak meghosszabbítása is rögzítésre kerül.

Rezervačný systém - skupinové cvičenia €379 €19/mes. - -
blacklist

Foglalási rendszer

A STANDARD csomag nagyszerű kétnaptáras foglalási rendszere lehetővé teszi, hogy csoportos gyakorlatokat szervezzen vagy termeket foglaljon adott időpontra. A foglalási rendszer tartalmazza a beugrósok regisztrációjának és a STORNO díjak kezelésének lehetőségét is azok számára, akik nem vettek részt a gyakorlatokon. Természetesen elérhetőek az SMS és email értesítések - vagy a SMART emlékeztetők mobilra.

Napi biztonsági mentések €379 €19/mes. - -
blacklist

Bármilyen hiba esetén visszaállítjuk Önnek.

Az Ön adatai biztonságban vannak. 14 naponkénti biztonsági mentések fognak az Ön rendelkezésére állni. Hiba esetén könnyen és elegánsan visszaállíthatja a legutólsó mentést.

Rendszeres frissítések €379 €19/mes. - -
blacklist

Rendszeres frissítések

A PREMIUM csomag megérdemli a prémium támogatást. Mindig elérhető lesz Önnek a Tvoje.Fitness rendszer legújabb verziója, amelyet folyamatosan fejlesztünk újdonságokkal a fitneszközpontokkal - vagyis Önnel - együttműködve. Ha van ötlete egy olyan funkcióra, amely mások számára is előnyös lenne, akkor ingyenesen beépítjük Önnek.

Webmodul €379 €19/mes. - - -
blacklist

Reszponzív weboldal

Minden fitneszközpontnak kell egy a honlap. A STANDARD segítségével nem kell több ezer eurót befektetnie, hogy megtervezze webhelyének designját és kódját. Csak aktiválja a webes módot, és rendelkezésére fog állni egy modern, reszponzív webes felület is.

Nyelvi modul €159 €8/mes. - - -
KIOSKmodul €79 €4/mes. - - -
blacklist

KIOSK modul

A KIOSK modul lehetővé teszi egy olyan információs pult létrehozását, amelyen keresztül az ügyfelek tagsági kártyájukon keresztül elérhetik saját zónájukat. Ez a csoportos edzés foglalások formájában nyereséget eredményez közvetlenül az aktuálisak után. Az edzőkkel együttműködve lehetőség van arra, hogy az edzőknek delegálják a jelenlét-nyilvántartást.

API - (napojenie na turniket, iOS, Android) €379 €19/mes. - - -